Когато желаната цел е труднодостъпна и работният екип трябва да достигне големи височини, за да свърши перфектно работата си – необходима ви е автовишка. Фирма Dani-lift1 предлага вишка под наем дългосрочно или почасово.

В зависимост от обекта на работа, височината, която трябва да бъде достигната, както и товара, който ще издигнете с вишката, трябва да изберете най-подходящия за вас вид платформа.
В днешно време автовишките се използват широко за улесняване на работните дейности в почти всеки сектор като строителството, телекомуникациите, електрокомуникациите, за подрязване на високи дървета, при пожари и необходимост от авариен достъп. Този тип платформи са в помощ при ремонт и подмяна на билбордове и други височинни реклами, монтиране на техника по външните фасади на сгради, довършителни работи, завиване на екзотични дървета, поставяне на кабели, подмяна на улично осветление, както и измиване на прозорци.

Професионална услуга

Дългогодишния ни опит в сферата и професионалистите, с които работим, ни позволяват винаги да предложим най-добрия вариант за автовишка, изцяло съобразен с нуждите на клиента и с обекта, за който ще я използва той.
Нашите услуги могат да ви бъдат полезни ако се занимавате с монтаж на климатици и климатични системи. Различните варианти на вишки, които отдаваме под наем, осигуряват пряк и удобен достъп на работника да необходимото място, като му позволяват максимално бързо и лесно да си свърши работата.

 

Наем

Наемането на автовишка се използва много широко и в строителството, като благодарение на него, бригадата успява да достигне всяко едно височинно място и да завърши качествено услугата, която предлага. Много от нашите клиенти и партньори се занимават с ремонтни услуги, строителни дейности, полагане на външна изолация, боядисване на сгради и други. Удобството на подобен тип платформи е не само че позволяват на работника да достигне необходимото място във височина, но и някои от тях имат възможност да се движат по вертикала и диагонал, което осигурява пълно покритие на работната площ. Освен всичко останало, автовишките са сигурни и се грижат за корпоративната социална отговорност на вашето предприятие към служителите му. Точно такъв е и вишката тип паяк, която е подсигурена с допълнителни разгъващи се крака. Благодарение на тяхното разгъване и стабилизиране, работната площадка е напълно безопасна. Иновативното при този тип технологична машина е, че в сгънато състояние е по-малка и компактна, което ѝ позволява да мине през малки входове и да разгърне максималните си размери в помещението, в което е необходимо. По този начин си осигурявате достъп до малки и тесни пространства.

Различни модели

Отдаваме под наем и по-малки автовишки, подходящи за подмяна на билбордове и други подобни рекламни съоръжения, които не се намират на прекалено голяма височина и не е необходимо чрез тях да се повдигат прекалено тежки товари. Те са подходящи и за работа в затворени помещения като промишлени сгради, търговски центрове и заводи.
„Дани лифт 1“ ЕООД предлага и модерна телескопична автовишка, която е оборудвана с чупещо се рамо и достига до височина 27 метра. Освен за всякакъв вид ремонтни дейности, тя е изключително удобна и подходяща за измиване на външни стъкла на фасадите високи сгради, както и монтаж и демонтаж на височинни рекламни съоръжения. Осигурява достъп и до най-труднодостъпните места на сградата.
Доверете се на нашия професионализъм, за да направите най-добрия избор!